Parteneri

Asociaţia Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii

Asociaţia Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii

Misiunea Asociaţiei
Asociaţia Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii își asumă misiunea de a contribui activ la crearea, susţinerea şi promovarea unui spaţiu dinamic, divers și incluziv bazat pe valorile multiculturale, educaţionale, istorice şi civice ale comunităţii, care să valorizeze identitatea, diversitatea, creativitatea şi avangarda culturală timişeană ca motoare pentru dezvoltare comunitară sustenabilă/durabilă.

Prezent

Fie ca este vorba de un banchet, un bal, un concert sau o simpla prezentare, Prezent pune la dispozitie sunetul de care are nevoie evenimentul dumneavoastra.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare sau nelamurire.

Ne puteti urmari si pe pagina noastra de Facebook si Twitter.

Timisoreni

Sub moto-ul "Punem Timisoara sub lupa", Timisoreni.ro isi propune sa inglobeze informatii existente online cu informatii care nu au fost pana acum puse pe internet intr-un format accesibil, usor de navigat. In acest sens am realizat un "robotel" care preia informatii (stiri, produse) de pe alte siteuri pe care le agregam si va permite sa faceti cautari localizate (un mic Google pentru Timisoara). De asemenea ne-am propus sa strabatem Timisoara in lung si in lat si sa verificam informatiile din online cu ceea ce exista pe "teren".

24Fun

Ghid complet al evenimentelor si locatiilor de entertainment, cu un concept editorial unic realizat de personalitati din media si show-biz-ul din Romania, ofera informatii complete pentru petrecerea timpului liber.

Evive

Acest site se vrea a fi o agendă, daca vreti,  de evenimente artistice şi culturale din Timişoara şi din imprejurimi. A fost creat pentru a servi drept un numitor comun al multitudinii de site-uri care conţin doar frânturi de evenimente culturale.

Practic, se incearcă o reunire a evenimentelor care merită menţionate, vernisaje şi expoziţii de pictura, sculptură, fotografie, bijuterii, obiecte diverse – contemporane şi antice, lansări de cărţi, si altele, iar pe viitor, un canal comun de împartăşire a trairilor şi părerilor legate de artă şi cultură.

G.L.A.S

G.L.A.S. este o organizatie independenta, nonguvernamentala si nonprofit, avand drept scop afirmarea diversitatii, multiculturalitatii si interdisciplinaritatii in educatie, cultura si cercetare. Grupul exista inca din 1999 si a pornit de la initiativa unor tineri dornici sa schimbe ceva in societatea romaneasca, prin formarea unei puternice constiinte civice in randul junei generatii.