Moni Karman

Statut:

Ivona

MOTTO : cine nu este ca noi, trebuie marginalizat (îndepartat) prin orice mijloace. 
Personajul Ivona a fost scris să fie: misterios-enigmatic-inpalpabil-intangibil-neconvențional-cu neputiință de definit-opus tuturor canoanelor– o ființa prizonieră în interior a propriului trup dăruit de către natură și prizonieră în exterior a propriei vieți.

Comando către moarte

Acțiunea piesei are loc în al 3-lea război mondial, undeva în Europa.
Un grup de soldați sunt trimiși să staționeze două luni într-o cabană în pădure, pierduți undeva între liniile inamice și trupele armatei lor. Toți au comis nelegiuiri; acum sunt pedepsiți și aleși pentru a îndeplini o misiune periculoasă cu șanse minime de supraviețuire. 

Camino Real

„Camino Real”, după piesa dramaturgului american Tennessee Williams (autorul, printre altele, al Menajeriei de sticlă, Pisica pe acoperişul fierbinte, Un tramvai numit dorinţă etc.) este o piesă despre care un cronicar al New York Times spunea că ar fi cea mai bună piesă a lui T. Williams, „o piesă smulsă din sufletul omului”.

Caii la fereastra

„Caii la fereastra" este o examinare patrunzatoare a angoasei mentale si emotionale prin care trec cei ramasi acasa in timpul razboaielor. O mama si o fiica asteapta rabdatoare vesti de la barbatii din viata lor, plecati sa lupte in „Marele Razboi", cind un mesager soseste cu vesti...

Pescarusul

UN SUBIECT PENTRU O SCURTA POVESTIRE
comedie tragica
dupa PESCARUSUL de Anton Pavlovici Cehov

Distributia :
Konstantin Gavrilovi Treplev – Bogdan Racz
Nina Mihailovna Zarecinaia – Anda Tamasanu
Irina Nikolaevna Arkadina – Moni Karman
Boris Alexeevici Trigorin – Adrian Purice
Regia : Andrei Covaliu

Pagini

Subscribe to RSS - Moni Karman