Daruieste un zambet

Dăruieşte un zâmbet de ziua copilului

Studenţii Facultăţii de Economie şi de Administrare a Afacerilor, specializarea Administrarea Organizaţiilor de Afaceri, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara şi Teatrul Studenţesc Thespis, organizează joi, 31 mai, ora 19.00, un eveniment caritabil cu strângere de fonduri pentru copiii din “Complexul de Servicii Specializate în Regim de Urgenţă din Timişoara”. Evenimentul va avea loc în data de 31 mai 2012, în Sala Mare a Casei Studenţilor, Bulevardul Regele Carol nr. 9, începând cu ora 19.00.

„Dăruieşte-mi un zâmbet” reprezintă un proiect caritabil cu strângere de fonduri care are scopul de a strânge zâmbete pe feţele copiilor din orfelinatul „Complexul de Servicii Specializate în Regim de Urgenţă”, de pe strada Căpitan Damşescu nr. 53. În acest centru se află aproximativ 40 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 16 ani, iar cu banii strânşi se vor cumpăra obiecte de strictă necesitate pentru aceşti copii, obiecte ce vor fi donate de 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului.

Din programul evenimentului:

- piesa de teatru non-verbal „Douăzecişidoi” – interpretată de Teatrul Studenţesc Thespis

- dans – Mini Mini Reflex

- dans – Salsa with Attitude

- recital folk Bogdan Racz

Intrarea la eveniment costă 10 lei, biletele putând fi cumpărate de la locaţia evenimentului, cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Parteneri:

- Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor

- Mercatto

- Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara

- Casa de Cultură a Studenţilor Timişoara

- Institutul Regional de Training

- Master Millenium

- Teatrul Studenţesc Thespis

- AEGEE

- 24FUN

- Timisoara.ro