Lavinia Oprescu-Stoia

Statut:

Odrasle

Corpurile expresive ale actorilor redau prin mişcare la unison, mimică si dans 5 întâmplări din natura - banale și universale, touși extraordinare în sine. Prin expresii fragile, ritmate și tulburătoare, piesa reușește să redea esenţa vieţii: supravieţuirea unei noi generaţii.

Regia: Andra Duteanu

Povestea cameristei

*The Handmaid's Tale* (Povestea cameristei). 
Textul, premiat în America cu Premiul Nebula pentru cel mai bun roman, atribuit de către Science Fiction and Fantasy Writers of America, este un roman distopic, o operă de ficțiune speculativă scrisă de Margaret Atwood.

Rogvaiv

"ROGVAIV", spectacol imagine
 
ROGVAIV: sapte fete, fiecare purtand o culoare din spectru si intrupandu-i esenta. Sapte dansuri, fiecare aratand o fata diferita a feminitatii: pasiunea, pofta, caldura, vitalitatea, spiritualitatea, disperarea, patima. ROGVAIV nu e nici piesa de teatru nici abstract - doar un spectacol de dans care traduce facerea lumii in miscari si emotii.

Caii la fereastra

„Caii la fereastra" este o examinare patrunzatoare a angoasei mentale si emotionale prin care trec cei ramasi acasa in timpul razboaielor. O mama si o fiica asteapta rabdatoare vesti de la barbatii din viata lor, plecati sa lupte in „Marele Razboi", cind un mesager soseste cu vesti...

Doina

spectacol de miscare
regia: Andra Logojan
cu: Marcela Borhan, Adi Purice, Lavinia Oprescu, Liana Flusiu, Monica Stoian, Adela Pistrila, Dan Ciutacu, Mihaela Ciutacu, Georgeta Igna, Poliana Socol                                                         

Pagini

Subscribe to RSS - Lavinia Oprescu-Stoia