Ziua Internationala a Teatrului

De Ziua Internationala a Teatrului, miercuri, in 27 martie, teatrul studentesc Thespis prezinta spectacolul „Asteptandu-l pe spectator”, dupa „Ultimul Godot” al lui Matei Visniec. Un spectacol mai mult decat potrivit pentru aceasta ocazie, textul lui Visniec dezbatand chiar subiectul Teatrului, care are puterea sa renasca, indiferent de criza prin care poate trece la un moment dat. Pe scurt, o dezbatere intre dramaturg si personaj despre soarta teatrului si conditia actorului. Un spectacol viu, in care publicul nu mai este doar spectator, ci SpectActor.

Acest spectacol nu este singurul mod in care este aniversata Ziua Teatrului, din 2003 incoace Teatrul Studentesc Thespis organizand festivalul „24 de ore de teatru” la Casa Studentilor, sarbatorind printr-un maraton teatral care atrage sute de tineri dornici sa vada spectacole si concerte invitate si sa ia parte la ateliere de actorie, toate cu intrarea gratuita. „24 de ore de teatru” vor incepe vineri noaptea, la ora 24, si se vor incheia dupa miezul noptii de sambata. Trupe si actori din Bucuresti, Cluj, Oradea si Timisoara, Madalina Ghitescu, Kooperativa si Phaser, Serious Road Trip si alte nume vor face parte din programul festivalului, ce poate fi gasit pe site-ul thespis.ro.

Pana atunci, miercuri, de la ora 20, cu intrarea libera si bratele deschise, va asteptam la Casa Studentilor, studioul 202, la „Asteptandu-l pe spectator”.

https://www.facebook.com/events/550695178296471/