Spectacol în cadrul Studentfest - Camino Real

Teatrul Studenţesc Thespis vă invită duminică, de la ora 19, la o nouă reprezentaţie a spectacolului „Camino Real”, după piesa dramaturgului american Tennessee Williams, în cadrul festivalului de artă StudentFest.

Un hotel dărăpănat, în mijlocul unei pieţe prăfuite, într-un orăşel american de la capătul lumii, populat cu vorbitori de spaniolă şi cu personaje alegorice. Un orăşel în mijlocul deşertului din care se poate scăpa doar cu avionul. Un loc de întâlnire al unor suflete pierdute, care se confruntă cu tentaţii şi dezgust, suferinţă şi dragoste. Un spectacol desfăşurat sub motto-ul: „Pe Camino Real trebuie sa ai simt practic!”.

În distribuţie îi regăsim pe: Bogdan Racz, Ionel Mărginean, Moni Karman, Ana Macrina Codrea, Diana Velescu şi Alex Daniel. Regia: C&A.

Intrarea liberă.

Pentru a-l înţelege mai bine pe Tennessee Williams includem un fragment de interviu, luat lui însuşi de către sine însuşi...:

„T.W.: Cred că scrierile mele au constituit pentru mine întotdeauna un soi de psihoterapie.
R: Şi te aştepţi ca publicul să fie impresionat de nişte piese şi de nişte scrieri care reprezintă o relaxare, o eliberare a tensiunilor unui posibil nebun incipient?

T.W.: Le eliberează şi pe ale lor.

R: Ce ale lor?

T.W.: Tensiunile lor tot mai încordate care frizează psihopatia.

R: Gândeşti că lumea e pe cale să înnebunească?

T.W.: Pe cale? Aş spune că a înnebunit de tot. Aşa cum afirmă Ţiganca din piesa mea, Camino Real, lumea e un soi de prelegere pe care o citeşti de-a-ndoaselea. Ceea ce nu-i prea amuzant.”

Korek Adrian,

coordonator Thespis

Facebook: http://goo.gl/ymnOxu